Malerier​: om mine billeder

En kunde, som på en udstilling købte to billeder, skriver: "Dine billeder er simpelthen så dejlige i min stue, jeg smiler hver gang jeg ser dem". A.B.J.

”Et billede indeholder mange mulige betydninger, og enhver beskuer vil finde sin egen mening i det”. Asger Jorn​

Jeg maler farveglade, fabulerende billeder. Det kan ske, at de får en spirituel dimension. Se mere i Artikler.​

"Kære Ida, dine billeder er skønne! De er varme og legende, og du har en måde at sætte farver sammen på, der for mig "åbner" noget. Din streg - eller hvad det hedder - ånder - og selv om den er blød, bliver den ikke diffus (blød på den kedelige måde). Der er på en gang tyngde og lethed - og der er fantasi, men ikke uden en personlig historie bag. Sådan ser jeg galleriet." T. R.

”Jeg har hørt mange spændende historier om hvad mine billeder forestiller - dejligt, så lever de”. Ida Sofie Lester​

Helt kort: så tilbyder jeg​

  • ​Billeder udstilles – og sælges. – Mere om mit eget maleri under Artikler.
  • Du kan altid få en tid og komme helt uforpligtende og kigge
  • ​Gavekort udstedes
  • ​Jeg modtager også bestillinger på malerier til bestemte omgivelser. Mere nedenfor.
  • ​Portrætter – efter foto – se fx Udtalelser.
  • ​Se Galleriet

Om bestillinger

Jeg gør meget ud af at leve mig ind i kunden som menneske, og stedet, hvor billedet skal hænge - farver, lys osv. Jeg meditativt og det er vigtigt for mig, at billedet gerne skulle sige mere end blot være dekorativt og passe i farven. selvom det jo også er vigtigt.

Et eksempel

Billedet med skålen er en bestilling på et maleri i et bestemt format til et bestemt sted i en stue, på en lidt mørk væg, og så gik processen intuitivt der fra. Jeg ville male et ”vindue”. Det skulle bl.a. give lys. I min proces med billedet opstod en særlig sammenhæng, idet, det bl.a. kom til at berøre noget i bestillernes liv, som jeg ikke kunne vide noget om, og som gav det en ekstra værdi for dem. Sådan kan det ske med bestillinger. Billedet er stort, 1 x 1,20 m. ​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø - Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: FIKT Integrativ Kunstterapi