Åben og gratis meditation​

"... midt i vores hastværk findes stilheden." Göran Tunström, romanen Ørkenbrevet.

​​

"At være stille er at være bevidst uden tanker. Du er aldrig mere essentielt, mere dybt dig selv, end når du er stille". Eckhart Tolle. Bl.a. derfor er meditation så nyttigt og dejligt.

"Meditationens formål er at bringe overfladesindet til ro og begynde at leve mere indefra". Aurobindo.

Velkommen til åben og gratis meditation

Onsdage i lige uger ​kl. 19.30 og en lille time frem. I meditation øver vi at blive stille og nyde den ro, det kan give. Der skal ikke opnås noget eller præsteres. Meditation giver stilhed i sindet, mere ro indeni, kroppen slapper af og fred.  Begyndere er også velkomne, se nedenfor.


Tilmelding til meditation

Du bedes ringe, hvis du ikke har deltaget før, så vi ved om der er plads i gruppen. Jeg beder dig komme lidt tidligere første gang, så vi lige mødes, og du kan få lidt vejledning inden den fælles meditation. Tak. Du er meget velkommen, og tilbydes også en kort skriftlig vejledning.

Selve meditationen foregår i stilhed efter en fælles, guidet opstart. Har du selv en måde, du er glad for, er du velkommen til at bruge den og bare nyde det fælles flow, og den energi, der opstår i en mediterende gruppe - stor eller lille. Du er velkommen, og evt. spørgsmål ligeså. ida@livskunst.com eller telefon, som du vil.

​​Vi skal bare blive os, blive den vi er hver især, hverken mere eller mindre. Og så vidt muligt finde ro, fred og glæde med det. Selv bruger jeg meditationen at slappe af ind i hvad, der måtte dukke op i tanker, følelser og krop - uden at lade mig fange ind af det - en, synes jeg, vigtig - sand - sund - og dejlig ting. Det GIVER faktisk ro. Forskning bekræfter, at gentagen meditation og mindfulness påvirker hjernen positivt.

I litteraturlisten kan du se nogle titler på bøger om meditation og stilhed.​

Her er et link til kort, super klart interview med Jon Kabbat-Zinn - en "Fader" til mindfulness, som jeg bruger det.

Kontakt mig gerne og hør mere om gratis meditation

Du er hjertelig velkommen til åben og gratis meditation. Er du begynder eller har du spørgsmål? Du er meget velkommen mig på telefon 46 40 82 91 / 21 67 65 50 eller på mail ida@livskunst.com.

​Jeg glæder mig til, at vi skal meditere sammen. De næste datoer er: 9.8. - 23.8.  - 6.9.  

Billederne på hjemmesiden er malet af mig, og jeg har copyright på dem ligesom på tekster og idéer.
​Jvf. lov om ophavsret, lovbekendtgørelse nr. 710 af 30. juni 2004.​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø 

Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: Kunstterapeutforeningen.dk