Præsentation​

Ida Sofie Lester

  • Diplom Kunstterapeut MPF, 4-årig udd. Mange års erfaring.
  • Medl. Dansk Psykoterapeut Forening
  • Medl. Foreningen for Integrativ Kunstterapi.
  • Udøvende billedkunstner, afgang fra Kunsthåndværkerskolen, nu Danmarks Designskole
  • Voksenunderviser
  • barnebarn af billedhugger Adam Fischer og Maler Ellen Fischer ... datter af keramiker Tora Garde f. Fischer ... vokset op med kunst og kreativitet, og har altid bl.a. udtrykt mig i billeder

Helt kort fortalt...

De forskellige uddannelser, mange kurser gennem årene, og både personlig- og praksis- erfaring igennem mange år, er grundlag for mit virke. OG at jeg oplever, at det giver dyb mening.

Jeg ser mig selv som en ret følsom, kreativ og spirituelt indstillet person, og var et intuitivt tænkende barn. Født ind i en familie, hvor jeg kom til at føle mig anderledes. 

Har altid husket mange drømme. Det blev en gang starten på en proces med personlig søgen og afklaring, som fortsat bliver dybere, klarere og mere spirituelt orienteret. Bl.a. også åben for kristen spiritualitet. Det spirituelle er en iboende del af os, som ikke fremmes naturligt i en ret kognitivt og materielt indstillet kultur, som den, jeg oplever, vi lever i.

Hen ad vejen følger stadig flere erfaringer med og kendskab til de processer, tanker og følelser, vi går igennem på forskellige stadier af forvandling. Deraf får vi en voksende evne til at rumme virkeligheden - det, der er - os selv - den, vi på et dybere plan er. 

Det indre liv som basis

Det indre liv med vores drømme, følelser, sanseoplevelser, krops-fornemmelser og ikke mindst også tankerne, er den basis, vi handler og reagerer ud fra, og som vi vedblivende kan øse af til egen og gensidig inspiration.

Jeg arbejder ud fra mit ønskeom at støtte din proces og ud fra den overbevisning, at du er din egen "chef" ikke jeg. Jeg kan gå med dig et stykke på din vej, med det, jeg har lært og fortsat lærer på min, erfaring såvel som faglighed og interesse. Og ud fra princippet om hjælp til selvhjælp - med udgangspunkt i dine ønsker. Og jeg arbejder ud fra, at du har en iboende indre viden om, hvad der er sandt for dig - og mit job er - ud fra min viden, erfaring, intuition og indføling, at hjælpe dig til at få bedst mulig kontakt med den viden. Og i konsultationer og på kurser vil du spontant møde forskellige aspekter af dit indre liv - som fx. din kreativitet og drømmene. OG de kommer netop fra dig, og ikke fra mine evt. ideer. Og det er vigtigt synes jeg. 

Tavshedspligt er naturligvis en selvfølge.


Jeg arbejder selvfølgelig med stor respekt for dine grænser, og har kun gode - og mangeårige erfaringer. Blot er jeg nødt til at skrive, at du selv har ansvaret for dine grænser og dit helbred.

Blot er jeg nødt til at skrive, at deltagelse sker på dit ansvar.​​

Billederne på hjemmesiden er malet af mig, og jeg har copyright på dem ligesom på tekster og idéer.
​Jvf. lov om ophavsret, lovbekendtgørelse nr. 710 af 30. juni 2004.​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø 

Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: Kunstterapeutforeningen.dk