Shamanisme - Endnu en tilgang til indre billeder og indre stilhed

​Jeg har mange års erfaring med shamanisme og trommerejser og tilbyder bl.a. rådgivning, healing og ritualer, bl.a. ved sorg eller tab, eller i naturen. Mine kurser og workshops kan også hjælpe ved svære følelser som fx. vrede, sorg, angst, frygt, jalousi m.m.

Vi starter med en omhyggelig samtale for at rette fokus ind på, hvad du søger indsigt i, hjælp til eller healing af. Det gør at trommerejsen bliver så kraftfuld som muligt allerede ved start. 

Hvad er shamanisme?

Shamanisme er en uforlignelig metode til rådgivning, healing og vejledning med indbygget rum til at modtage svar, som kommer fra et andet sted i os end hverdagstankerne. Og det er netop det gode ved det. For mig har shamanisme ikke noget med tro at gøre. Det er en, igennem årtusinder, afprøvet metode til at fokusere og samle sindet, og kan beskrives som en form for dybtgående og kraftfuld meditation eller drømmelignende indre rejse til det dybere i os og udenfor jeget.

Metoden indgår i megen psykoterapi. Jeg har valgt at beholde det oprindelige ord og arbejder på den oprindelige måde med samtale og tromme, som jeg har lært det på mange kurser om shamanisme og dens forskellige vinkler og metoder.

Trommens hurtige og regelmæssige rytme påvirker hjernen til en meditativ og mere åben tilstand, som hjælper os til at slippe jeget og tankerne for en stund. Du kan opleve direkte kontakt med den spirituelle side af dit liv, dvs. det sjælelige, som kan give overraskende indsigt og flere Aha!-oplevelser.

Jeg kalder det at foretage en trommerejse, andre kalder det en ”sjælerejse”. Men det er en form for visualisering, og på en måde beslægtet med drømme. Og endnu en form for livskunst.

​Kontakt mig for mere info

Er du blevet nysgerrig, er dine spørgsmål meget velkomne, så kontakt mig endelig for mere info på telefon 46 40 82 91 / 21 67 65 50 eller på mail ida@livskunst.com.

Skal jeg kontakte dig?

Skriv gerne til mig, hvis du har nogle spørgsmål til shamanisme.

​Du hører fra mig hurtigst muligt.​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billederne på hjemmesiden er malet af mig, og jeg har copyright på dem ligesom på tekster og idéer.
​Jvf. lov om ophavsret, lovbekendtgørelse nr. 710 af 30. juni 2004.​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø 

Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: Kunstterapeutforeningen.dk