Shamanisme - Endnu en tilgang til indre billeder og indre stilhed​

Shamanisme er en uforlignelig metode til rådgivning, healing og vejledning med indbygget rum til at modtage svar, som kommer fra et andet sted i os end hverdags-tankerne. For mig har shamanisme ikke noget med tro at gøre. Det er en, igennem årtusinder, afprøvet metode til at fokusere på sindet. Det vil sige en dybdegående og kraftfuld form for meditation, indrettet på menneskers psyke. Jeg har stor erfaring og behandler kunder fra Roskilde, København og flere område på Sjælland.

Hvad er Shamanisme?

Metoden indgår i megen psykoterapi, jeg har valgt at beholde det oprindelige ord og arbejder på den oprindelige måde med samtale og tromme, som jeg har lært det på de mange kurser om shamanismens forskellige vinkler og metoder. Det er sådan at trommens hurtige og regelmæssige rytme påvirker hjernen, til en meditativ og mere åben tilstand, hvor det hjælper os til at slippe jeget og tankerne for en stund.​

I stedet vil du opleve direkte kontakt med den spirituelle side af livet dvs. det sjælelige, som kan give overraskende indsigt og flere Aha!-oplevelser. Jeg kalder det for at foretage en trommerejse, andre kalder det en ”sjælerejse”. Men alt i alt et det en form for visualisering.

Kontakt mig for mere info

Vi starter med en omhyggelig samtale for at rette fokus ind på, hvad du søger indsigt i eller healing af. Det gør at rejsen bliver så kraftfuld som muligt allerede i udgangspunktet. 

Jeg har mange års erfaring og tilbyder bl.a. Rådgivning, healing og ritualer f.eks. i naturen eller ved sorg/tab. Samtidig kan disse kurser og workshops hjælpe til ved svære følelser som fx. vrede, sorg, angst, frygt, jalousi m.m.

Kontakt mig endelig ved behov for mere info på telefon 46 40 82 91 / 21 67 65 50 eller på mail ida@livskunst.com og idasofielester@gmail.com.

​​

Skal jeg kontakte dig?

Skriv gerne til mig, hvis du har nogle spørgsmål til shamanisme.

​Du hører fra mig hurtigst muligt.​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø - Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: FIKT Integrativ Kunstterapi