Shamanisme - Endnu en tilgang til indre billeder og indre stilhed​

Hvad er Shamanisme?

Shamanisme er en uforlignelig metode til rådgivning, healing og vejledning med indbygget rum til at modtage svar, som kommer fra et andet sted i os end hverdags-tankerne. Og det er netop det gode ved det. For mig har shamanisme ikke noget med tro at gøre. Det er en, igennem årtusinder, afprøvet metode til at fokusere  og samle sindet, og kan beskrives som en form for dybtgående og kraftfuld meditation eller drømme-lignende indre rejse til det dybere i os og udenfor jeget.

Metoden indgår i megen psykoterapi. Jeg har valgt at beholde det oprindelige ord og arbejder på den oprindelige måde med samtale og tromme, som jeg har lært detmange kurser om shamanisme og dens forskellige vinkler og metoder.
Det er sådan at trommens hurtige og regelmæssige rytme påvirker hjernen til en meditativ og mere åben tilstand, hvor det hjælper os til at slippe jeget og tankerne for en stund.​

Og du kan opleve direkte kontakt med den spirituelle side af dit liv, dvs. det sjælelige, som kan give overraskende indsigt og flere Aha!-oplevelser. Jeg kalder det for at foretage en trommerejse, andre kalder det en ”sjælerejse”. Men alt i alt et det en form for visualisering, og på en måde beslægtet med drømme.

Jeg har mange års erfaring og tilbyder bl.a. ...rådgivning ... healing ... og ritualer ... fx. i naturen ... eller ved sorg/tab. Mine kurser og workshops kan også hjælpe til ved svære følelser som fx. vrede, sorg, angst, frygt, jalousi m.m. 

​Sådan foregår det

Vi starter med en omhyggelig samtale for at rette fokus ind på, hvad du søger indsigt i - eller hjælp til - eller healing af. Det gør at trommerejsen bliver så kraftfuld som muligt allerede i udgangspunktet

Kontakt mig for mere info

Spørgsmål er velkomne, så kontakt mig endelig for mere info på telefon 46 40 82 91 / 21 67 65 50 eller på mail ida@livskunst.com og idasofielester@gmail.com.

​​

Skal jeg kontakte dig?

Skriv gerne til mig, hvis du har nogle spørgsmål til shamanisme.

​Du hører fra mig hurtigst muligt.​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø - Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: FIKT Integrativ Kunstterapi