Malekurser - Tid til fordybelse​

Meditativt og spontant, intuitivt malekursus. Vi vil - i en lille gruppe - lege med farver og former og de spontane indfald, som måtte dukke op. 

Ethvert malekursus er en form for tilbagetrækning fra hverdagens ”ræs” - en pause, hvor opmærksomheden, til en forandring, vendes mere indad og væk fra tankemylderet. Og i stedet kan du opleve den fælles ordløse fordybelse, som er noget helt særligt. Fælles tanke-udveksling sker  i særlige runder. Der males i stilhed til musik, som støtter og inspirerer processen. Samtale og vejledning sker i et andet rum og er hele tiden til rådighed.

Du tilbydes en stille, rolig, uhøjtidelig mulighed for at opleve at udtrykke dig ordløst -med form og farver. Der kræves ingen særlige forudsætninger, blot nysgerrighed og lyst. Der er ikke to mennesker, som maler ens, vi mennesker er jo forskellige. Individuel vejledning tilbydes efter behov – fx til maleteknik, kreativ proces, billedernes indhold m.m.

Slip tankerne ved malekurser

Malekurser foregår i stilhed, til musik, som inspirerer og støtter fordybelsen. Du kan for en stund nyde at slippe hverdagstankerne og hengive dig til nuet og dit billedudtryk. Stilheden fremmer det spontane kreative udtryk - og der opstår en særlig stemning i gruppen.

Der findes intet rigtigt eller forkert på mine malekurser. Og planlægning af motiver blokerer for kontakt med det spontane og kreative i én. Så det frarådes. Men der tilbydes et overordnet emne, hvis du har brug for et holdepunkt –eksempler kan ses ved tidligere afholdte kurser. Og hvis du beder om det aktuelle nyhedsbrev.

Et meditativt og spontant malekursus indeholder leg, alvor og intensitet, som når et barn er allermest til stede i at udforske verdenen, og her bruges metoder, som fremmer nærvær og fordybelse. Du kan læse mere om kunstterapi her. Jeg tilbyder også shamanisme og gratis meditation.

Processen kunne kaldes: LIVSKUNST og du er SÅ velkommen. Næste kursus er den 4. og 5. februar 2023, hvor der er fokus på kreativ, meditativ, intuitiv og spontan fælles fordybelse i en lille gruppe - max 5 deltager, hvilket giver plads og ro til den enkelte.

Det sker, at man får lavet noget, som berører en følelsesmæssigt. Så er det bl.a. fordi billedet lever og din sjæl er med, hvilket kun kan berige din maleproces.

Hvis du deltager i flere kurser, bliver det selvfølgelig til et forløb med fortsat erfaring og læring.

Kurser her er for alle, der kræves INGEN særlige forudsætninger. På mine malekurser kommer der folk fra både Roskilde, København og resten af Sjælland. Og af og til fra andre landsdele.

Kontakt mig for mere info

Du er velkommen på mine malekurser uanset om du har erfaring med maleri og meditation eller ej. Lyst og nysgerrighed er de eneste nødvendige forudsætninger.

Har du spørgsmål om et kursus, er du velkommen til at ringe på telefon 46 40 82 91 eller 21 67 65 50 eller kontakte mig på mail ida@livskunst.com.

​​

Praktisk information

  • Materialer: Der tilbydes en vifte af redskaber og materialer.Materialer kan købes på kurset, og betales efter forbrug - du kan også tage dine egne materialer med. Spørg, hvis du er i tvivl
  • Priser: En weekend koster 1400 kr. + materialer efter forbrug, som betales kontant på kurset. Du er tilmeldt, når du har betalt, og så holder jeg pladsen. Små hold, max. 5 deltagere. Ring eller skriv vedr. tilmelding.

Tid: Dagligt fra​ kl. 9.30 - ca. kl. 16.​

​​Kontakt: Ring eller skriv gerne på: ​

Telefon.: ​46 40 82 91 - 21 67 65 50

E-mail:​ ida@livskunst.com 

​Når jeg underviser eller har en klient kan jeg ikke tage telefonen, men du er meget velkommen til at lægge en besked med dit nummer, så ringer jeg tilbage.​

Skal jeg kontakte dig?

Skriv gerne til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine malerkurser.
​Du hører fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billederne på hjemmesiden er malet af mig, og jeg har copyright på dem ligesom på tekster og idéer.
​Jvf. lov om ophavsret, lovbekendtgørelse nr. 710 af 30. juni 2004.​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø 

Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: Kunstterapeutforeningen.dk