Individuel konsultation​

I den individuelle session er du i centrum med den ro, det giver, at der ikke samtidig er andre.  Besøget drejer sig om, at du får mest muligt ud af det. Samtale er et vigtigt element.

Teknikker​

I kunstterapi bruges helt enkle og uhøjtidelige, kreative metoder. Fordi de er ordløse, skaber de - sammen med samtalen - kontakt til og integrerer flere planer i dig - som sanser, krop, følelser og tanker. Der inviteres og åbnes til din indre ubevidste, intuitive og større viden - din sjæl, om du vil. Jeg indrager drømmetydning, når det er relevant, eller måske helt enkelt kropsligt udtryk. 

Det vigtige er, at din intuition kommer med, og det ubevidstes viden, som kommer særligt til syne i symboler og billedsprog. Fx. drømmene - eller enkle, hurtige, helt uhøjtidelige tegninger, som er et redskab, og ikke et mål. Kunstnerisk kunnen er slet ikke nødvendig. Det handler om, at du får dig selv med på den bedste mulige måde. Og får indsigterne bedst muligt forankret i dig.

Samtale

​​I samtalen bliver du lyttet til, og bliver dermed bedre til at lytte indad - til dig selv - og det kan netop være svært at finde ro til i dagligdagens trummerum.

Samtalen giver plads til dine tanker og følelser - og/eller til at sætte ord på et billedudtryk, en fornemmelse, en anelse, en drøms billeder, den shamanistiske rejse. Samtale er et sted, hvor tanker bliver udtrykt og hørt og delt ... og derfor kan forandre sig. Derfor er samtalen et nyttigt, ja helt nødvendigt, og givende redskab.

Varighed: En session i kunstterapi og eller drømmetydning tager op til 1,5 time, det er nemlig rart, der er ro omkring det. Shamanisme kan tage op til 2 timer – afhængigt af situationen.

​Du er meget velkommen til at ringe - kontakt oplysninger - og link til mail - lige nedenfor.​ Spørgsmål er altid velkomne.

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø - Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: FIKT Integrativ Kunstterapi