Individuel konsultation​

I den individuelle session er du i centrum med den ro, det giver, at der ikke samtidig er andre. Besøget drejer sig om, at du får mest muligt ud af det. Samtale er et vigtigt element.

Teknikker​

I kunstterapi bruger vi enkle og uhøjtidelige kreative metoder. Fordi de er ordløse, skaber de - sammen med den følgende samtale - kontakt til og integrerer - flere planer i dig, som sanser, krop, følelser og tanker. Det inviterer og åbner til din indre ubevidste, intuitive og større viden. Din sjæl, om du vil. Jeg indrager drømmetydning, når det er relevant, eller helt enkle kropslige udtryk. 

Det vigtige er, at din intuition kommer med, og det ubevidstes viden, som kommer særligt til syne i symboler og billedsprog. Fx. drømmene eller enkle, hurtige, helt uhøjtidelige tegninger, som er et redskab, og ikke et mål. Kunstnerisk kunnen er slet ikke nødvendig.Det handler om, at du får dig selv med på den bedste mulige måde. Og får indsigterne bedst muligt forankret i dig.

Samtale

​​I samtalen bliver du lyttet til, og bliver dermed bedre til at lytte indad - til dig selv - og det kan netop være svært at finde ro til i dagligdagens trummerum.

Samtalen giver plads til dine tanker og følelser - eller at sætte ord på et billedudtryk, en fornemmelse, en anelse, en drøms billeder, den shamanistiske rejse ... den er et sted, hvor tanker bliver utrykt og hørt og delt ... og derfor kan forandre sig. Derfor er samtalen et nyttigt, ja helt nødvendigt, og givende redskab.

Varighed: En session i kunstterapi og eller drømmetydning tager op til 1,5 time, det er nemlig rart, der er ro omkring det. Shamanisme kan tage op til 2 timer – afhængigt af situationen.

​Du er meget velkommen til at ringe - kontakt oplysninger - og link til mail - lige nedenfor.​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø - Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: FIKT Integrativ Kunstterapi