Åben meditation​

"... midt i vores hastværk findes stilheden." Göran Tunström i romanen Ørkenbrevet.

​​

"At være stille er at være bevidst uden tanker. Du er aldrig mere essentielt, mere dybt dig selv, end når du er stille". Eckhart Tolle ... ... bl.a. derfor er meditation så nyttigt og dejligt.

VELKOMMENtil gratis og åben meditation -onsdage i lige uger ​kl. 19.30 og en lille time frem.


Tilmelding: Du bedes ringe, hvis du ikke har deltaget før, og du kan komme lidt tidligere første gang, så vi lige mødes, og du kan få lidt vejledning inden den fælles meditation. Tak. Du er meget velkommen, og tilbydes også en kort skriftlig vejledning.

46 40 82 91 - 21 67 65 50.

Selve meditationen foregår i stilhed efter en fælles, guidet opstart. Har du selv en måde, du er glad for, er du velkommen til at bruge den og bare nyde det fælles flow, og den energi, der opstår i en mediterende gruppe - stor eller lille. Du er velkommen, og evt. spørgsmål er det også. ida@livskunst.com eller telefon, som du vil.

"Meditationens formål er at bringe overfladesindet til ro og begynde at leve mere indefra". Aurobindo.Yogi.

​​

Vi skal bare blive os ... blive den vi er hver især, hverken mere eller mindre. Og så vidt muligt finde ro, fred og glæde med det. ... Selv bruger jeg i meditationen at slappe af ind i hvad, der måtte dukke op - mindfulness - i tanker, følelser og krop ... uden at lade mig fange ind af det - en, synes jeg, vigtig - sand - sund - og dejlig ting. Og det GIVER faktisk ro. Også forskning bekræfter, at gentagen meditation påvirker hjernen positivt. (Ida)

www.kristeligt-dagblad.dk - link til kort, super klart interview med Jon Kabbat-Zinn - en "Fader" til mindfulness - som jeg bruger det.

I litteraturlisten kan du se nogle titler på bøger om meditation og stilhed.

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø - Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: FIKT Integrativ Kunstterapi