Individuel session

I den individuelle session er du i centrum med den ro, det giver, at der ikke samtidig er andre.  Besøget drejer sig om, at DU får mest muligt ud af det. Samtalen er selvfølgelig vigtig.

Teknikker​

I kunstterapi bruges helt enkle og uhøjtidelige, kreative metoder. Og fordi de er ordløse, skaber de - sammen med samtalen - kontakt til og integrerer - flere planer i dig - som sanser, krop, følelser og tanker. Kunstterapi åbner til din indre intuitive, ubevidste og større viden om hvem du er - til din sjæl, om du vil. Drømmetydning kan indgå, når det er relevant . 

Det vigtige er, at din intuition kommer med, og det ubevidstes viden, som kommer særligt til syne i symboler og billedsprog. Fx. drømmene - eller enkle, hurtige, helt uhøjtidelige tegninger, som er et redskab, og ikke noget mål. Kunstnerisk kunnen er slet ikke nødvendig. Det handler om, at du får dig selv med på den bedste mulige måde. Og får indsigterne bedst muligt forankret i dig.

Samtale

​​I samtalen bliver du lyttet til, og bliver dermed bedre til at lytte indad til dig selv - og det kan det netop være svært at finde ro til i dagligdagens trummerum.

Samtalen giver plads til dine tanker og følelser - til at sætte ord på et billedudtryk, en fornemmelse, en anelse, en drøms billeder, den shamanistiske rejse. Samtale er et sted, hvor tanker bliver udtrykt og hørt og delt ... og derfor kan forandre sig. Så  samtalen er en nyttig, ja helt nødvendig, og givende del af det.

Varighed: En session i kunstterapi og eller drømmetydning tager op til 1,5 time, for det er godt, når der er ro omkring det. Shamanisme kan tage op til 2 timer – afhængigt af situationen.

​Du er meget velkommen til at ringe - kontakt oplysninger - og link til mail - lige nedenfor.​ Spørgsmål er altid velkomne.

Billederne på hjemmesiden er malet af mig, og jeg har copyright på dem ligesom på tekster og idéer.
​Jvf. lov om ophavsret, lovbekendtgørelse nr. 710 af 30. juni 2004.​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø 

Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: Kunstterapeutforeningen.dk