​Kurser og tilbud

"Vi er gnister, der skal lyse så klart som muligt"​... Asger Jorn

​Tilbud, kurser og oplevelser ... velkommen!

 • Åben meditation: Velkommen! Mere info: Åben meditation

 • Kurser ... Malekurser eller fx kunstterapeutisk kursus om Forandring
 • Foredrag: Fx. om kunstterapi - om drømme -om mine billeder ... eller ... Hvad vil du/I mon gerne høre om?
 • Drømmetydning - drømmesamtale - sammen tolker vi din drøm - ud fra din oplevelse, det, den gør ved dig - og min indlevelse, viden og erfaring. Helt uhøjtidelig, levendegørende kreativitet indgår og gavner og fremmer dit udbytte af samtalen.
 • Kunstterapi og samtale: kreativ og spirituel udvikling - at blive lyttet til ... blive bedre til at lytte indad - til dit dybere selv ... både i terapi-sessioner og på kurser.
 • Shamanisme: et levende, kraftfuldt, spirituelt redskab - til afklaring, healing, kontakt med sjælen og det dybere og større m.m. Shamanisme

Mere i menuen.

blog finder du mere om - baggrund for - og om - mit arbejde.

Aktuelle kurser​

​Næste malekursus er den 4. og 5. februar 2023. Meditativt, spontant maleri, hvor vi vil "lege" med farver og former og med de indskydelser, der måtte komme.  Er du "helt blank" giver jeg ideer, du kan lade dig inspirere af... fx. årstiden m.m. MEN forhånds-planlægning er "forbudt".  Fordi i en meditativ fordybelse er tankerne lidt væk, og sjælen mere med, det kan der ligge rige gaver i. Tankerne er super velkomne i runderne, der er de gode, ellers kan de forstyrre SÅ meget.

​Og du kan se mere om hvordan der generelt arbejdes under Malekurser.

Der vejledes individuelt og efter dit behov.  Mere praktisk info nedenfor.

1200,-kr. betales ved tilmelding, ring lige, så holder jeg pladsen. Materialer,  betales kontant på kurset. Du kan også selv tage materialer med.

Du er ALTID meget velkommen til at bede om en uddybende kursusbeskrivelse med mere info. Ring gerne, spørgsmål er altid velkomne.
Tilmelding 21 67 65 50 / ida@livskunst.com eller idasofielester@gmail.com

Nyligt afholdte kurser

 • Malekursus skulle være den 28. + 29. marts 2022, men blev flyttet pga. corona til den 15.+16. august

 • Malekursus. Meditativ billedleg og tema om forandring og udfoldelse og måske årstiden, som sprudler af livskraft, udfoldelse, forandring, vækst...og glæde?

 • Malekursus, weekendkursus, meditativt, spontant maleri: Tema livskunst og livsglæde.

 • ​Kunstterapeutisk kursus: 3 intensive dage med tema om forandring/forvandling, helt enkelt billedudtryk og max. 3-4 deltagere. Se Forandring i menuen til venstre. Kurset gentages ... bed om nyhedsbrev
 • Shamanisme og billedudtryk, forårsjævndøgn, lysets kraft. Trommerejse og derpå følgende billedudtryk for at tage dine oplevelser endnu mere til dig ... uddybe, udtrykke og fastholde dem ... uden ord, men i et "sprog", som er tættere på sjælen end ord kan være

Kurser på opfordring

Jeg laver kurser på opfordring. Fx. venindedage, familie dage - kurser ud af huset - se også "Øvrige tilbud". Du er også velkommen til "Din dag".

Se mine kursisters udtalelser

Det er bare så rart at være på kurser hos dig, og jeg synes, at du er meget inspirerende at tale med. ... Og processen med at male mine billeder giver mig også altid noget med hjem. M.G. Meditativt malekursus

Mange tak for i forgårs! Det var en stor oplevelse, jeg ser farveblandinger og former alle vegne.

- M.R.C. Malekursus

Kurset virkede over al forventning …jeg fik åbnet op for kærligheden og har haft den bedste sommer i uendelig lang tid. Tak for din store hjælp, jeg vil altid mindes dagene hos dig med stor glæde og taknemmelighed. Forandring, kunstterapeutisk kursus
J.S.J.

Se flere udtagelser her​

Praktisk information​

 • Sted: Kurserne finder sted i Hvalsø, Ørnevej 17, hvis ikke andet er aftalt
 • Tid: 9.30 - ca. 16
 • Medbring: (alle kurser) frokost, indesko og maletøj, evt. materialer - jeg sørger for te/kaffe/vand og noget spiseligt til eftermiddags-pausen og materialer kan købes - og betales kontant efter forbrug.
 • Deltagerforudsætninger: Du må have lyst, ellers ingen særlige, Der arbejdes individuelt.

Tavshedspligt er en selvfølge. Jeg arbejder selvfølgelig stor respekt for dine grænser - og med gode og mangeårige erfaringer. Blot er jeg nødt til at skrive, at deltagelse sker på dit ansvar.

Billederne på hjemmesiden er malet af mig, og jeg har copyright på dem ligesom på tekster og idéer.
​Jvf. lov om ophavsret, lovbekendtgørelse nr. 710 af 30. juni 2004.​

Livskunst - Telefon: 21 67 65 50 - E-mail: ida@livskunst.com  - Adresse: Ørnevej 17, 4330 Kr. Hvalsø 

Medlem af: Dansk Psykoterapeutforening​ og Medlem af: Kunstterapeutforeningen.dk